BUSINESS SUPERBRANDS © 2014
címet elnyerte a SCHMIDT-BENDER
márka Magyarországon.

Schmidt-Bender szervíz

A Schmidt-Bender Hungária Kft. szervizszolgáltatásokkal is a rendelkezésükre áll.

  1. A szerviz címe: 1106 Budapest, Fehér út 10. Cégünk nem fogad közvetlenül ügyfeleket, ezért kérjük az alábbi lehetőségek közül válasszon:
  2. Csomagolja be a távcsövét és valamelyik futárcéggel küldje el a csomagot a fenti címre, kérjük minden esetben írjon a csomag mellé elérhetőséget és a problémát! Postai küldést nem javaslunk, nem biztonságos!

Keresse meg valamelyik viszonteladó partner boltját és hagyja ott a távcsövet, az eladók gondoskodnak a további ügyintézésről. Kérjük ne felejtsen el elérhetőséget adni!
A szervizben minden javítás előtt árajánlat készül.

A szerviz kizárólag Schmidt-Bender távcsöveket szerel, más típusokat nem áll módunkban javítani!

Amennyiben bebizonyosodik, hogy a távcső műszakilag hibátlan és a jelzett probléma a hibás felszerelés és hibás belövés miatt jelentkezett, szervizünk a bevizsgálásért 15.000.- Ft + Áfa díjat számít fel. Ebben az esetben az átvizsgálási díjtól semmilyen körülmények között nem tudunk eltekinteni.

Ha a távcső valóban hibás és garanciális javítást igényel nincs bevizsgálási díj.
Egyéb nem garanciális javítás esetén árajánlatot adunk.

Kérjük, hogy olvassa át a gyakran ismételt kérdéseknél a Mire figyeljünk belövéskor oldalt!

Cégünk nem tudja átvenni a személyesen behozott távcsöveket. A Schmidt-Bender Hungária Kft. telephelye haditechnikai üzemnek minősül, idegeneknek tilos a belépés. Kérjük minden esetben a fenti lehetőségek közül válasszon ha szervizeltetni szeretné a távcsövét!